DETAILS, FICTION AND VERIFICARE ISTORIC AUTO

Details, Fiction and verificare istoric auto

Details, Fiction and verificare istoric auto

Blog Article

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Va rugam sa fiti informat ca acest web-site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati website-ul Internet la nevoile dvs.

Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in care vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

Masinile aduse din Germania sunt apreciate în Romania datorită părerilor răspândite de-a lungul timpului că acestea ar fi mai bine întreținute datorită service-urilor de calitate și a drumurilor treatment nu pun probleme în exploatarea pe termen lung.

Seria sasiului ofera informatii despre identitatea unica a vehiculului si poate dezvalui daca masina a fost implicata in accidente sau alte probleme majore.

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii immediate pe adresa de e mail introdusa.

In principiu, documentul cu istoricul sanctiunilor auto se elibereaza pe loc. Cazierul auto poate fi ridicat de catre persoana treatment a facut cererea sau, daca nu este eliberat pe loc, de catre o alta persoana imputernicita de aceasta prin procura notariala.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să experienceți o greșeală.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu mai multe informatii fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

Producătorii recheamă de obicei modelele în materială ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi web site-ul RAR, treatment iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

Puteți vedea chiar și fotografii istorice – dacă sunt disponibile, daune, kilometraj înregistrat și multe altele. Raportul nostru despre istoricul vehiculelor este un ajutor de neprețuit în achiziționarea unui vehicul pe piața aftermarket.

Report this page